EuroPilota2010

ESPANYA-COMUNITAT VALENCIANA ES CLASSIFICA PER A LES SEMIFINALS DE LLARGUES A CALP

11-09-2010 19:33

El Penyal d’Ifach i el Port Marítim de Calp han sigut els millors marcs escollits per a gaudir de les formacions més destacades en la modalitat de llargues, que han iniciat este matí la fase competitiva de la modalitat. La pista ha impressionat per la seua bellesa a nombrosos turistes que s’han acostat a seguir les evolucions dels seus pilotaris.

La nostra selecció, novament ha guanyat els seus partits i s’ha classificat per a les semifinals. Els nostres han derrotat de manera contundent a França per 6 a 1, i als Països Baixos, per 6 a 2. La campiona del món no ha pogut contrarestar els campions d’Europa que davant del seu públic han realitzat un joc tàcticament molt complet. Juanjo de Borbotó ha sorprés pel seu gran traure des de la banca, realitzant ni més ni menys que 17 punts directes des de la posició de banca. El novell jugador, de només 20 anys i format en l’escola de Borbotó ha sigut una altra de les apostes del seleccionador que a poc a poc va renovant la selecció i ha optat per donar confiança a les millors promeses del nostre esport. Juanjo ha alçat el públic dels seus seients amb la seua poderosa pegada, i ha aconseguit igualment l’últim quinze de la partida que els ha enfrontat davant d’Holanda.
Així mateix, la millor imatge de la selecció en les seues dues partides, ha sigut el joc de conjunt compacte, on cada jugador ha complit en la seua posició. Jan, el capità de la selecció de llargues, ha tornat a ser un dels millors. Genovés II, ha realitzat quinzes d’una gran bellesa des de la posició del rest, al igual que Santi de Finestrat. Héctor de la Vall de Laguar, ha delectat amb quinzes de mestre col·locant la pilota en els espais lliures. Mario de Campello, ha sigut determinant en la posició de punter mentre Isaac de Tibi ha debutat en un esdeveniment internacional i ha disfrutat del suport incondicional dels nombrosos aficionats que han omplit la magnífica canxa de joc. Pablo de Sella i Rodrigo de Benidorm també han tingut el privilegi de debutar, davant del seu públic de la Marina, amb els millors jugadors de la nostra selecció.

Esta vesprada disputaran la semifinal contra la formació d’Itàlia, a partir de les 19´15 hores i buscaran la gran final que es disputarà demà en la plaça de l’Ajuntament de València.