EuroPilota2010

PRESENTACIÓ DE WWW.EUROPILOTA2010.COM

01-04-2010 13:49

La Sala de premsa de la Conselleria de Cultura i Esports, concretament l’edifici Mesquita ha sigut l’escenari per a la presentació de la pàgina Web del pròxim Europeu de Pilota 2010, que es disputa en terres valencianes el pròxim mes de setembre, concretament entre el 7 i 12 de setembre.
Han presidit l’acte el director general de l’Esport, Mateo Castellá Bonet, el Diputat d’Esports de València, Miguel Bailach, Daniel Sanjuan, vicepresident de la FPV de relacions internacionals i el creador de la Web d’Europilota, Javier Mollá, de l’empresa Serinteg.
Tots han destacat l’esdeveniment que es disputa en terres valencianes i el bon treball dels diferents comités que s’encarreguen de l’organització de l’Europeu, i que a poc a poc van tancant aspectes de l’organització i de les seus. La Web és un espai on estaran totes les notícies de l’esdeveniment i és una guia turística de les diferents seus. Estarà en quatre idiomes; castellà, valencià, francés i anglés, a més utilitza els colors de la pilota valenciana, el blanc, roig i blau i en totes les pàgines apareixen les mascotes de l’Europeu, Raspallot i Bragueteta. A la pàgina web es podrà accedir a través de: www.europilota2010.com
També han estat entre els assistents eñs responsables de les diferents seus i de la Federació de Pilota Valenciana, així com aficionats que s’han acostat per a seguir de prop les evolucions del Campionat Europeu.