EuroPilota2010

"EUROPILOTA 2010" MOSTRA LES SEUS DE COMPETICIÓ A LA CIJB I A LES FEDERACIONS EUROPEES.

30-03-2010 10:23

La Federació de Pilota Valenciana i les autoritats valencianes han mostrat als representants de les delegacions Europees; Romano Sirotto, Secretari de la Federació Italiana, Sr. Gaston, Vicepresidente de la Federació de França, Leo Bauters, President de la Federación Belga, Geert Vandervelden, Seleccionaor Belga, Peter Cohen, President de la Federació Anglesa, Emmalina Thomsell, Secretaria de la Federació Anglesa y los miembros de la CIJB; Rene Soufnangel, Secretari de la CIJB y José Luis López Sanchez, President de la CIJB, algunes seus del Campionat d’Europa 2010, al llarg del matí.

En primer lloc, han conegut la seu de Paterna, localitat on estaran hostatjades les Seleccions Europees. L’alcalde de la localitat, Lorenzo Agustí junt amb la seua corporació els han rebut en l’Ajuntament i posteriorment han conegut de primera mà els hotels i pistes d’entrenament.

Després han visitat la seu de Moncada, junt amb les autoritats del Consell Valencià de l’Esport, amb la secretària Autonòmica, Niurka Montalvo, i el director general de l’Esport, Mateo Castellà i les autoritats locals, alcalde de Moncada, Juan José Medina i el Regidor d’Esports, Jesús Gimeno que els han mostrat la millor instal•lació de Pilota del món, que en els pròxims anys s’anirà acabant per fases. En la primera fase, s’acabarà el Trinquet, vestuaris i estructura externa de la Ciutat de la Pilota. El Trinquet de la Ciutat de la Pilota serà el punt de partida de l’Europeu amb la cerimònia inaugural, i serà la seu de la competició de la modalitat autòctona, la “galotxa”.

També han visitat la seu de Chilches, seu de la modalitat de Joc Internacional, han visitat l’Ajuntament de Chilches, Hotel Simba i han firmat en el llibre d’or de l’Ajuntament de la localitat. L’alcalde de la localitat, Vicente Lapuerta, i el Regidor d’Esports, Vicente Martínez junt amb els tècnics esportius els han mostrat els camps de gespa artificial per a la modalitat de Joc Internacional.