EuroPilota2010

IRLANDA I ANGLATERRA MOSTREN EL SEU INTERÉS PER PARTICIPAR EN “EUROPILOTA 2010”

29-03-2010 16:11

Després dels contactes de la Federació de Pilota Valenciana amb les federacions de pilota a mà d’Anglaterra i Irlanda, ambdós entitats han confirmat la seua voluntat de participar en el pròxim campionat Europeu de Pilota a mà “Europilota 2010” que se cel.lebrarà a la Comunitat Valenciana. Tant Irlanda com Anglaterra participen assíduament en campionats nacionals i internacionals de la modalitat de One-Wall, la qual cosa vindria a donar un major nivell a la competició, una de les oficials dins de la CIJB, junt amb les llargues i el joc internacional.

Segons ha manifestat Peter Cohen, President de la Federació Anglesa d’handball, “per a Anglaterra seria un honor i un plaer assistir al Campionat d’Europa de la CIJB, amb un equip masculí i femení d’one-wall. Adrian Llig (capità dels hòmens) i Kerry White (capità de dones), organitzaran els equips per a l’esdeveniment”.

Per part d’Irlanda, Chris Curran, el mànager irlandés de la federació de pilota a mà, ha manifestat la seua voluntat de participar en l’europeu de 2010. Durant el mes de dicembre la CIJB i responsables de la Federació de Pilota Valenciana realitzaran una viatge a Irlanda i a Anglaterra per a tancar la participació d’ambdós federacions i estretir llaços d’unió. Està previst que tant anglesos com irlandesos assistisquen la la reunió de la CIJB del mes de febrer del 2010 a València, per a ultimar tots els detalls de “Europilota 2010”.